Monday, September 26, 2011

Lagi Koleksi Alat Senaman Ku

Salam, yessss aku kan tengah semangat nak bersenam, so agak bosan buat benda yang sama setiap hari kalau ada cara yang lain ok juga, atleast boleh selang seli dengan senaman lainkan, so meh aku nak kongsi Lagi Koleksi Alat Senaman Ku, semalam baru beli, masih bau kedai heeeee.


Jump Rope, sebelum nie aku dah ada jump rope nie tapi yang murah punya, memang ada kiraan sekali tapi jenis biasa bukan digital, tapi aku tak suka guna yang dulu punya sebab jap2 nak bergelung talinya, so memang tak best, yang dulu aku bagi kat anak je guna untuk main hehe.

Body Trimmer, memang best guna Body Trimmer nie, banyak jenis senaman boleh buat, nanti aku sharekan yea, aku pun baru start guna semalam.

Disamping itu juga aku ada Alat Senaman Untuk Sit Up


So rasanya dah complete kot, aku tak beli apa dah alat senaman lepas nie, yang ada nie pun sebab aku nak tukar-tukar, buat sit up je selalu pun bosan juga, apa yang penting bagi aku biarlah apa yang kita buat kita rasa seronok, ye tak?? heeeee -..-

You can do it Yan!!!


2 comments:

  1. bestkn lau ada alat gni..errmmm bila la nk beli nihh..heheheh

    ReplyDelete
  2. LISTEN ONLINE RADIO AND WATCHING FREE
    MOVIE ONLINE ,SPORTS ONLINE LIVE.
    FOR WATCHING MOVIE ,NEWS ,AL JAZEERA ,SPORTS
    VISIT LINK > CLICK TO WATCHING <
    SINGAPORE RADIO >CLICK TO LISTEN <<
    LISTEN HINDI RADIO VISIT LINK >>CLICK TO LISTEN <<
     WATCHING HINDI MOVIE CHANNEL VISIT LINK >>KLIK TO WATCHING<<
    DI SINI ADA ,THR GEGAR,HOTFM,KLFM,JOHOR FM DAN MACAM MACAM LAGI,TERDAPAT LEBIH KURANG 175 BUAH STESEN RADIO YANG BEROPERSI DI MALAYSIA BOLEH DI DENGARI DI SINI SECARA PERCUMA >KLIK TO LISTEN<<
    LISTEN INDONESIA RADIO ONLINE CLICK >> CLICK TO LISTEN <<
    Teradapat juga siaran tv malaysis seperti pas tv ,tv selangor,tv kelantan, rtm1 ,rtm2,mobtv,dan banyak lagi.... >KLIK TO WATCHING<<

    ReplyDelete