Tuesday, September 20, 2011

Alat Senaman Untuk Sit Up

Salam, okeh nak kongsi satu alat yang boleh membantu dalam mengecilkan perut buncit, bukan setakat perut buncit je, malah boleh kecilkan punggung dan selulit juga, alat nie aku dah beli lama dah, aku pernah entrykan disini Hasil Kemanisan Berblogging di blog personalku, tapi baru kini aku nak manfaatkan betul-betul heeee ^____^


alat senaman
Abdominal Exerciser


alat senaman
Abdominal Exerciser dan Body Analysis Digital Scale
Abdominal Exerciser
Aku punya model kecik ^____^
So sebab itu dengan mudahnya aku boleh buat sit up sebanyak 100-200x sehari, ikut kerajinan ler kan, alat ini mempunyai besi spring pelarasan, macam aku guna nie baru guna spring warna biru, kira beginner lah, ada warna merah dan hijau untuk yang agak susah sikit, aku pun tak try lagi, duk guna spring warna biru je, tu pun kemain lagiiiii hahahhaa, laterlah cuba tinggikan pula tahap, guna warna merah heeee

You can do it Yan!!!

5 comments:

  1. akak, mana nak beli alat senaman ni ekkk? sy nk beli satu.mcm best?

    ReplyDelete
  2. mane beli ni??berape hrge????

    ReplyDelete
  3. kak..berapa rege benda nih?nampak cam tahan lama je:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy ade beli kt cosway rm119,90

      Delete
  4. sy ade beli kt cosway RM119.90

    ReplyDelete